phone +32 475 40 98 94

Ontex luiers

Verhuur en verkoop
Verdeler van Ontex
Producten voor jong en oud


Ontdek van het merk Ontex al hun luiers. Dit bedrijf brengt tal van luiers op de markt onder verschillende grote merknamen. Wij bij Parameditheek Justé Raoul zijn dan ook de verdeler van dit merk. Hun luiers kunnen niet ontbreken in ons assortiment aan verzorgingsmateriaal. Ontdek ze allemaal en bestel uw favorieten.


Benieuwd naar ons aanbod Ontex luiers?Ontex biedt een breed aanbod aan luiers voor jong en oud aan

Ontex is een grote speler als het aankomt op luiers en andere verzorgingsproducten. Zo bieden zij zowel babyluiers, luiers voor volwassenen en vrouwelijk verzorgingsmateriaal aan. Bij de luiers voor baby’s vindt u onder andere luiers van Moltex terug. Daarnaast produceert Ontex ook nog luiers voor ouderen. Deze kunnen bijvoorbeeld van pas komen als u last heeft van urineverlies. Ons bedrijf in thuiszorgmateriaal is verdeler van luiers van de volgende merken onder Ontex:

Al deze luiers zijn van zeer goede kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Bij Parameditheek Justé Raoul uit Bertem kunnen we dan ook niet anders dan de luiers van Ontex te ondersteunen en deze te koop aan te bieden in onze webshop.Vergelijk alle merken van dit bedrijf

Bekijk snel alle luiers van Ontex en bestel uw favorieten. Al onze verzorgingsmerken zijn van een uitermate hoge kwaliteit, dus u zult vast tevreden zijn met uw aankoop. Al onze luiers zijn in verschillende groottes van dozen aan te kopen. Koop meteen een grote voorraad aan, als u meteen goed wilt zitten voor een hele tijd.
Kom langs en bezoek onze winkel!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x