Moltex nature no.1
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

Bij ons kunt u van het merk Moltex luiers kopen. Als u net trotse ouder bent geworden van een kleine spruit, is er iets wat er in uw woning niet kan ontbreken. Luiers! Wij bij Parameditheek Justé Raoul hebben een breed aanbod aan materiaal om voor jong en oud te zorgen. De luiers van Moltex konden daar uiteraard niet in ontbreken. Het zijn kwaliteitsproducten gemaakt met hernieuwbare grondstoffen en milieuvriendelijke productiemethodes.

Waarom van het merk Moltex luiers kopen?

Kersverse ouders, bij ons vindt u voor de eerste jaren alles wat je zoekt. Van Newborn tot Xl - Moltex nature no.1 biedt u een volledig assortiment van babyluiers aan. De luiers van Moltex die u bij ons bedrijf in zorgmateriaal kunt kopen, zijn er dus voor uw baby in elke groeifase. Bovendien zijn de Moltex-luiers makkelijk aan en uit te trekken, wat de zorg voor uw kindje meteen stukken makkelijker maakt. Als u luiers van Moltex gaat kopen, draagt u daarnaast ook bij aan een betere planeet. Moltex-luiers zijn namelijk gemaakt van milieuvriendelijke en plantaardige materialen.

Luiers voor jong en oud

Naast ons aanbod aan Moltex-luiers, kunt u bij ons bedrijf ook luiers voor volwassenen kopen. Wij hebben namelijk ook een breed aanbod aan incontinentiemateriaal. Hiermee proberen we bij Parameditheek Justé Raoul een breed aanbod te brengen en zo het nodige materiaal te bieden om voor zowel jong en oud te zorgen.

Bestel uw voorraad aan babyluiers

 Wilt u graag luiers van Moltex online kopen? Wacht dan geen seconde langer en plaats uw bestelling of kom langs in onze fysieke winkel in Bertem. Wij verkopen alleen maar merken van verzorgingsmateriaal waar we een positieve ervaring mee hebben. Wij willen namelijk dat u als klant ook alleen de beste kwaliteit gebruikt. En met de Moltex-luiers, weet u zeker dat u uw baby’tje de nodige zorg kunt geven.


MERKEN: Moltex nature no.1

Moltex nature no.1

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}*

Verkocht per doos | * Inclusief 21% BTW

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Moltex nature no.1 is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Moltex nature no.1.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x