phone +32 475 40 98 94

Incontinentiemateriaal

Laat u adviseren door onze kennis.

Parameditheek Justé Raoul werkt alleen maar met professioneel incontinentiemateriaal waar u vertrouwen in kunt hebben. Incontinentie of urineverlies is een probleem waar mensen van verschillende leeftijden mee te maken krijgen. Als u er last van heeft, kan dat zorgen voor wat ongemak. Gelukkig bieden wij incontinentiemateriaal aan, dat een einde maakt aan dat ongemak.

Breed aanbod aan incontinentiemateriaal

Wij snappen als geen ander dat u het liefst dag en nacht op uw gemakt bent en u zich geen zorgen hoeft te maken over eventueel urineverlies. Daarom kunt u bij ons materiaal tegen urineverlies, zoals incontinentieluiers kopen. Het materiaal van ons thuiszorgbedrijf is er voor iedereen. Zo hebben we:

Tussen die twee zit weinig verschil, buiten de plaats waar de absorptiecapaciteit zit. Als u een kijkje neemt naar ons aanbod, zult u zien dat we meerdere merken incontinentiemateriaal bieden. Zo vindt u onder andere luiers van Ontex. Daaronder vallen luiers van het merk Lille Healthcare onder andere die niet kunnen ontbreken.

Voel uzelf comfortabel bij urineverlies

 Bestel uw incontinentiemateriaal via onze webshop en maak een einde aan een oncomfortabel gevoel. Vergelijk kort even de producten in ons brede aanbod en koop online of in onze fysieke winkel in Bertem het materiaal aan waar u zich goed bij voelt. Voor u het weet, gaat u weer zonder zorgen door het leven en denkt u niet langer aan dit ongemak.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x