phone +32 475 40 98 94

Incontinentiemateriaal mannen

Verhuur en verkoop
Verdeler van Ontex
Producten voor jong en oud


Incontinentiemateriaal voor mannen, is speciaal ontworpen om mannen het nodige comfort te bieden als ze last hebben van urineverlies. Bij Parameditheek Justé Raoul hebben we een breed assortiment, waar u vast het gepaste materiaal zult vinden. Hierdoor kunt u weer zonder zorgen en met een comfortabel gevoel uw dagdagelijkse activiteiten uitvoeren.


Benieuwd naar ons aanbod incontinentiemateriaal?Wat is er bijzonder aan incontinentiemateriaal voor mannen?

Bij mannen moet er vooral bescherming zijn aan de voorzijde bij de penis. Het incontinentiemateriaal voor mannen moet dan ook vooral urine kunnen opnemen aan de voorkant. Terwijl dat bij het incontinentiemateriaal voor vrouwen eerder onderaan is. Daarom zijn de inlegverbanden voor mannen breed bovenaan en loopt het smalle deel richting de benen. De incontinentieluiers daarentegen bevatten vooral vooraan materiaal met een grote absorptiecapaciteit. Bovendien zit al het incontinentiemateriaal voor mannen zeer goed rond het lichaam, waardoor u er geen last aan zult ondervinden. Vooral TENA-luiers lopen voorop in de ontwikkelingen.Ga terug comfortabel op pad

Heeft u interesse in het incontinentiemateriaal voor mannen? Wacht dan niet langer en plaats een bestelling via onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Bertem. Wij bieden een breed aanbod aan incontinentiemateriaal aan, waar iedereen wel een passend verband of broekje zal vinden. Weet u toch niet helemaal wat u moet kopen? Neem dan even contact met ons op. Dat kan door te bellen naar het nummer +32 475 40 98 94 of een e-mail te sturen naar info@parameditheek.be.Kom langs en bezoek onze winkel!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x