phone +32 475 40 98 94

Incontinentiemateriaal vrouwen

Verhuur en verkoop
Verdeler van Ontex
Producten voor jong en oud


Zoekt u naar incontinentiemateriaal voor vrouwen? Zoek niet verder en kijk naar het aanbod van Parameditheek Justé Raoul. Ons materiaal zorgt ervoor dat u zich niet langer oncomfortabel voelt en u weer met een veilig en vertrouwd gevoel de deur uit kan en kan deelnemen aan leuke activiteiten. Laat urineverlies uw dag niet bepalen.


Benieuwd naar ons aanbod incontinentiemateriaal?Waarin verschilt incontinentiemateriaal voor vrouwen met ander materiaal?

Incontinentiemateriaal voor mannen en vrouwen verschillen van elkaar, want de anatomie verschilt uiteraard ook. Vrouwen hebben aan de onderzijde van hun incontinentiemateriaal meer absorptie nodig. Ook moet de vorm van de luiers voor volwassenen een andere vorm hebben. Vrouwen hebben namelijk algemeen wat bredere heupen en andere verhoudingen. Dat vraagt dan ook om ander incontinentiemateriaal. Met ons incontinentiemateriaal voor vrouwen gaat u terug zelfzeker en comfortabel de deur uit.Maak een einde aan het ongemak

 Wilt u terug vol zelfvertrouwen de deur uit stappen en u niet langer zorgen maken over urineverlies? Bestel dan incontinentiemateriaal voor vrouwen via onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Bertem. Wij hebben een breed aanbod en bieden tal van professionele merken aan. Denk hierbij aan alle Ontex-luiers. U zult zonder enige twijfel vinden wat u zoekt.Kom langs en bezoek onze winkel!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x