phone +32 475 40 98 94

Hoog-laagbed kopen

Verhuur en verkoop
Verdeler van Ontex
Producten voor jong en oud


Voor degelijke thuiszorg, kunt u bij ons een hoog-laagbed kopen. Een hoog-laagziekenhuisbed kan van pas komen als u zorgbehoevend bent of als u zelf zorg wilt verlenen aan een geliefde. Zo’n bed maakt de zorg namelijk stukken makkelijker. Bij Parameditheek Justé Raoul hebben we een breed aanbod aan hoog-laagbedden die wij met plezier bij u thuis leveren.


Benieuwd naar ons aanbod hoog-laagbedden?De voordelen van een hoog-laagbed te kopen

Een hoog-laagziekenhuisbed kan een enorme hulp zijn bij thuisverzorging. Het voordeel hieraan is namelijk dat een hoog-laagbed in de hoogte verstelbaar is. Hierdoor kunt u gemakkelijk zorg krijgen of geven aan mensen die het nodig hebben. Bovendien is het zo verstelbaar, dat u eenvoudig recht kunt gaan zitten en in of uit bed kunt stappen. U kunt een hoog-laagbed kopen en thuis laten leveren. Hierdoor kunt u rustig in uw vertrouwde omgeving blijven als u hulpbehoevend bent. Als u niet genoeg middelen heeft om dit type ziekenhuisbed te kopen, bieden wij ook nog andere opties. Zo kunt u ook een ziekenhuisbed huren. Als u dus een hoog-laagbed nodig heeft voor een bepaalde periode of een hele tijd, dan bent u bij onze firma in thuiszorgmateriaal aan het goede adres.Koop een hoog-laagziekenhuisbed

 Wilt u graag een hoog-laagbed kopen voor thuis? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling via onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Bertem. U vindt in ons uitgebreide aanbod vast het perfecte hoog-laagziekenhuisbed. Als u nog met vragen zit rond bepaalde functies of graag een gepersonaliseerde offerte wenst, dan kunt u ook altijd ons contactformulier invullen.Kom langs en bezoek onze winkel!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x