phone +32 475 40 98 94

Ziekenhuisbed

Verhuur en verkoop
Verdeler van Ontex
Producten voor jong en oud


Bij Parameditheek Justé Raoul kunt u een comfortabel ziekenhuisbed kopen voor thuis. Deze bedden zijn perfect geschikt om thuiszorg te ontvangen en te genieten van zorgeloze nachten. Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk, maar zeker ook voor mensen die zorgbehoevend zijn. Door een elektrisch ziekenhuisbed bij ons te kopen, kunt u rustig op beide oren slapen.


Benieuwd naar ons aanbod ziekenhuisbedden?Hoe werkt een elektrisch ziekenhuisbed?

Als u hulpbehoevend bent en er regelmatig een zorgverlener moet langskomen, is het gemakkelijk om een elektrisch ziekenhuisbed te kopen voor bij u thuis. Waarom? Wel deze ziekenhuisbedden zijn hoog-laagbedden. Wat wilt zeggen dat ze eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor wordt het gemakkelijker om in en uit bed te komen en de nodige hulp te krijgen. Bovendien kunt u met een elektrisch ziekenhuisbed uw bed ook zo verstellen dat deze de perfecte positie heeft om comfortabel te liggen. Heeft u er nog geen behoefte aan om een elektrisch ziekenhuisbed te kopen, maar wilt u wel een ziekenhuisbed huren omdat u tijdelijk wat minder te been bent. Dan kan dat ook. Zo trachten we ondersteuning te bieden aan elke vorm van thuiszorg.Ga een comfortabele nachtrust tegemoet

Wilt u graag een elektrisch ziekenhuisbed voor thuis kopen? Twijfel dan geen seconde langer en plaats uw bestelling via onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Bertem. Daar vindt u ons volledige aanbod aan ziekenhuisbedden. Zit u nog met vragen rond een bepaalde functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf in thuiszorgmateriaal door een e-mail te sturen naar info@parameditheek.be of even te bellen naar het nummer +32 475 40 98 94.


Kom langs en bezoek onze winkel!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x