phone +32 475 40 98 94

Ziekenhuisbed huren

Verhuur en verkoop
Verdeler van Ontex
Producten voor jong en oud


Wilt u een ziekenhuisbed huren om tijdelijk thuis te installeren? Dan heeft u gelukt! Want bij Parameditheek Justé Raoul staan wij open voor de verhuur van een ziekenhuisbed. Als u bijvoorbeeld aan het herstellen bent na een operatie of u wilt zorg dragen voor een geliefde, dan kunt u hier een elektrisch ziekenhuisbed huren om de nodige zorg te geven of te ontvangen.


Benieuwd naar ons aanbod ziekenhuisbedden?Waarom een ziekenhuisbed huren?

U weet waarschijnlijk dat het kopen van een ziekenhuisbed prijzig kan zijn. Daarom willen wij ook de optie bieden om een elektrisch ziekenhuisbed te huren. Zo kunt u in alle comfort thuis revalideren of verzorgd worden. De verhuur van een ziekenhuisbed is mogelijk voor een korte tijd, maar het kan ook langer. Wilt u een elektrisch ziekenhuisbed huren voor een maand of langer? Dat is geen enkel probleem. Als u kijkt naar onze verhuurdienst, zult u zien dat wij alleen kwaliteitsvolle bedden te huur aanbieden. Voor de verhuur van een ziekenhuisbed, is ons bedrijf in thuiszorgmateriaal uw partner.Huur een ziekenhuisbed

Wilt u graag een elektrisch ziekenhuisbed, zoals een hoog-laagbed, huren bij onze firma? Twijfel dan niet langer en plaats een bestelling of kom langs in onze fysieke winkel in Bertem. Bij de verhuur van een ziekenhuisbed kunt u bovendien rekenen op een levering aan huis. Op die manier trachten wij u zo weinig mogelijk te belasten en snel verder te helpen. Comfort staat bij ons hoog in het vaandel en dan dragen wij ook uit. Als u bij ons een bestelling plaatst, zult u dat zeker merken.Kom langs en bezoek onze winkel!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x